Mottomme: Se mikä tehdään, tehdään kunnolla.

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto – ajansäästöä ja sujuvampaa arkea

Tarjoamme Fennoan sähköisen taloushallinnon ohjelmistoa, joka mahdollistaa yrityksen talouden hoitamisen ja seuraamisen digitaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä tehostaa merkittävästi taloushallinnon prosesseja, kun manuaalisia työvaiheita voidaan automatisoida.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Sähköinen taloushallinto nopeuttaa työntekoa ja Sinulle jää enemmän aikaa keskittyä ydinosaamiseesi.

Sähköisessä taloushallinnon ohjelmistossa tositteet ovat aina tallessa yhdessä paikassa, sähköisesti.

Kaikki tositteet ovat myös kirjanpitäjäsi käytettävissä heti ja kirjanpidon tapahtumat siirtyvät automaattisesti. Taloushallinnon prosessit sähköistyvät, kun hoidat esimerkiksi laskutuksesi tilitoimiston tarjoamalla ohjelmalla ja vastaanotat ostolaskut verkkolaskuina, jolloin päällekkäiset ja kahdenkertaiset työvaiheet jäävät pois, koska tietoa ei tarvitse siirtää manuaalisesti paikasta toiseen.


Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi myöskään kuittien etsimiseen, kun skannaat ne talteen älypuhelimellasi heti ostotapahtuman yhteydessä.

Paperilaskuista verkkolaskuihin

Verkkolaskujen määrä yritysten välisessä kaupankäynnissä kasvaa kokoajan ja isot toimijat vastaanottavat pelkästään verkkolaskuja. Paperilaskujen käsitteleminen on työlästä, tehotonta ja kallista. Verkkolaskut tarjoavat nopean ratkaisun ja säästävät aikaa, vaivaa sekä kustannuksia.

 

Ajansäästö ja kustannustehokkuus

Pilvipalveluna toimiva sähköinen taloushallinnon ohjelmisto mahdollistaa sen, että talouden tiedot ovat saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta, myös mobiilissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!