Mottomme: Se mikä tehdään, tehdään kunnolla.

Yrityksen perustaminen

Tervetuloa askeleen lähemmäksi unelmiesi yritystä!

Oletko perustamassa yritystä? Oletko aivan uusi yrittäjä tai kenties yrityskaupan tai sukupolvenvaihdoksen kautta uusiin haasteisiin tarttuva kokeneempi toimija? Tili- ja yrityskonsultointi EiVi Ky auttaa mielellään yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä kaikenlaisissa tilanteissa. Yrityksen perustaminen voi olla jännittävä ja antoisa prosessi, mutta se voi myös olla täynnä monimutkaisia päätöksiä ja sääntöjä. Onneksi me olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Sijaitsemme Heinolassa, mutta autamme mielellämme myös lähikuntien yrittäjiä. Sähköiset järjestelmät mahdollistavat konsultointipalvelut myös muualle Suomeen.

Miten voimme auttaa?

Yritysmuodon valinta: Autamme sinua valitsemaan oikean yritysmuodon tarpeidesi mukaisesti, olipa kyseessä sitten toiminimi, osakeyhtiö, kommandiitti- tai avoin yhtiö.

Yrityssuunnitelma: Laadimme kanssasi liiketoimintasuunnitelman, joka auttaa sinua hahmottamaan yrityksesi tulevaisuuden ja tavoitteet.

Viranomaisasioiden hoitaminen: Autamme mielellämme tarvittavissa viranomaisasioiden koukeroissa, jotta itse voit keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Rahoitusneuvonta: Autamme sinua selvittämään rahoitusvaihtoehdot ja avustamme mahdollisten rahoitushakemusten laatimisessa.


Jos haluat keskustella lisää palveluistamme tai saada räätälöityä apua juuri sinun tarpeidesi mukaan, ota yhteyttä meihin. Voimme sopia tapaamisesta ja keskustella yksityiskohdista. Yhdessä voimme luoda vahvan perustan menestyvälle yritystoiminnalle.

Yritysneuvontaa koko elinkaaren ajalle

Yritystoiminnan eri vaiheissa voi ilmetä tarvetta erilaisille palveluille, autamme mielellämme yrityksen elinkaaren mitalla. Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa liiketoimintaasi tai tarvitset apua jo olemassa olevan yrityksen kehittämisessä, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Meiltä myös nämä palvelut:

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätökset
  • Palkanlaskenta
  • Veroilmoitukset
  • Veroneuvonta

Soita tai lähetä viestiä, Tili- ja yrityskonsultointi EiVi Ky auttaa mielellään!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!