Etsimme TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

Haemme taloushallinnon osaajaa. Tässä tehtävässä työskentelet konsultoivalla otteella asiakasyritystemme kirjanpidon, tilinpäätösten ja veroilmoitusten sekä mahdollisesti palkanlaskennan parissa.

 

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on laskentatoimen koulutus ja sinulle on kertynyt kokemusta kirjanpidon tehtävistä useamman vuoden ajalta.  Tilitoimistokokemus tai muuten kertynyt osaaminen eri yhtiömuodoista auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot, hyvät IT-taidot ja aktiivinen ote työtehtäviin.  Hyvä stressinsietokyky on avuksi.

 

Mitä Tili- ja yrityskonsultointi EiVi Ky tarjoaa sinulle.

Monipuolisten asiakkaidemme parissa pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään taloushallinnon asiantuntijana. Organisaatiomme antaa asiantuntevan tuen työhösi, jatkuvat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi mm. liukuvan työajan muodossa, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Jos olet kiinnostunut liikunnasta tai kulttuurista, tarjoamme sinulle henkilökuntaetuna Epassin.

 

Työt voit aloittaa heti, joten hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2023. Hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: eila.leppanen@eivi.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään.